| |     русский | english  
Насловна
Осма Конференција српске медицинске дијаспоре

 

05. јун 2017.г. - Осма Конференција српске медицинске дијаспоре биће одржана у Београду у периоду од 21. до 23. јуна 2017.г  уз подршку Министарства здравља Републике Србије, Медицинског факултета Универзитета у Београду и Светске здравствене организације. Више информација о конференцији можете пронаћи овде.Обавештење о времену гласања на председничким изборима 2.априла 2017. године

25. март 2017.г. - Бирачко место у Амбасади у Москви на изборима за председника Републике Србије, 2. априла 2017. године, биће отворено тог дана од 07 до 20 часова по локалном времену. На изборима ће моћи да гласају бирачи који су уписани у бирачки списак и којима је прихваћена пријава за упис података да ће гласати у Амбасади у Москви.

На сајту Републичке изборне комисије, на адреси http://www.rik.parlament.gov.rs постављен је краћи видео запис са обавештењем грађанима о начину гласања на изборима за председника Републике Србије.Међународни јавни конкурс за израду идејног решења за спомен-обележје Зорану Ђинђићу

25. март 2017.г.  - Градска управа Београда, Секретаријат за културу, објавила је Јавни међународни отворени двостепени конкурс за израду идејног решења за спомен-обележје Зорану Ђинђићу на Студентском тргу у Београду.

Текст конкурса можете преузети овде.

Кратку биографију Зорана Ђинђића, коју је припремила Градска управа града Београда, Секретаријат за културу, можете преузети овде.ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 2. АПРИЛА 2017. ГОДИНЕ

03. март 2017.г. - Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, 2. марта 2017. године, донела је Одлуку о расписивању избора за председника Републике за 2. април 2017. године.

Подсећамо да, према важећим прописима Републике Србије, право гласа имају сви пунолетни држављани Републике Србије. У вези са начином да се то право оствари у иностранству, Републичка изборна комисија издала је "Обавештење за упис у бирачки списак података о томе да ће бирачи гласати у иностранству".

 


Oпширније...
ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕГУЛИСАЊУ ЈАВНОГ ДУГА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПО ОСНОВУ НЕИСПЛАЋЕНЕ ШТЕДЊЕ ГРАЂАНА

02. март 2017.г.  - Обавештавамо грађане да је Законом о регулисању јавног дуга Р.Србије по основу неисплаћене девизне штедње грађана положене код банака чије је седиште на територији Р.Србије и њиховим филијалама на територији бивших република СФРЈ, који је ступио на снагу 30.12.2016. године, обезбеђен правни основ за исплату старе девизне штедње, без обзира на држављанство штедише. Пријава потраживања се подноси директно Управи за јавни дуг Р.Србије (лично или поштом), на прописаном обрасцу, а може се поднети у року од годину дана од дана објављивања позива за пријаву потраживања, који је, 23. фебруара 2017. године, објављен у средствима јавног информисања у Р.Србији и на територији бивше СФРЈ. Текст закона, уредбе и прописани обрасци могу се преузети на сајту Управе за јавни дуг: http://www.javnidug.gov.rs/

Позив за пријаву потраживања по основу девизне штедње, који је Управа за јавни дуг Министарства финансија Р.Србије, објавила 23.фебруара 2017.г.

                                                                                                                                                                 Верзија за штампуКонкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у 2017. години.

25. јануар 2017.г. - Министарство културе и информисања  расписало је 09. јануара 2017. године Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у иностранству у 2017. години.

Конкурс је првенствено намењен страним издавачима заинтересованим за српску књижевност и културу.

Текст конкурса, обрасци за пријављивање и остала документација налазе се на интернет страници Министарства културе и информисања:

http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/konkurs-za-sufinansiranje-projekata-u-oblasti-prevodjenja-reprezentativnih-dela-srpske-knjizevnosti-u-inostranstvu--u-2017--godini-

Рок за подношење конкурсних пријава је 28. фебруар 2017. године.

 Конкурс за суфинансирање културних делатности Срба у иностранству у 2017.г.

16. јануар 2017.г. - Министарство културе и информисања расписало је 13. јануара 2017. године Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области културних делатности Срба у иностранству у 2017. години.

Конкурс је намењен српским установама, уметничким и другим удружењима и организацијама/правним лицима, која су регистрована изван територије Републике Србије.

Текст конкурса, обрасци за пријављивање и остала документација налазе се на интернет страници Министарства културе и информисања:

http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/konkurs-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata-u-oblasti-kulturnih-delatnosti-srba-u-inostranstvu-u-2017--godini

Рок за подношење конкурсних пријава је 28. фебруар 2017. године.ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)

- Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република Македонија, Република Словенија и Република Србија - као једине државе сукцесори бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије (у даљем тексту: "СФРЈ") - и као сувласници дипломатско-конзуларне имовине СФРЈ, као претходног титулара, овим објављују позив за учешће на конкурсу за пружање посредничких услуга у циљу отуђивања следећих непокретност:

                                                                                                                                                                         Опширније...ДРУШТВО РУСКО-СРПСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА У САНКТ-ПЕТЕРБУРГУ

09. јун 2016.г. - Друштво руско-српског пријатељства у Санкт-Петербургу окупља све пријатеље Србије и Русије у Северној руској престоници. Вечери и свечане приредбе промовишу српске традиције, књижевност и културу међу Петрограђанима и пружају могућност Србима који живе у Петрограду да заволе руску културу. Приредбе су посвећене празницима и заједничким историјским догађајима Србије и Русије, као што су Божић, Васкрс, Дан словенске писмености, Дан победе над фашишмом, Видовдан, Дан Светог Саве и др. Осим тога редовно се одржавају Дани српске кухиње, обиласци спомен-места Санкт-Петербурга и околине, посете позоришних представа и концерата и т.д.


Oпширније...
Презентација књиге "Руски језик - елементарни курс вежбања"

02. јун 2016. - У просторијама Амбасаде РС 02. јуна 2016. г. представљена је књига познатог лингвисте и полиглоте  Дмитрија Петрова Руски језик - елементарни курс вежбања. О књизи су говорили амбасадор др Славенко Терзић, др Јакунин Владимир Иванович, Дмитриј Петров и викарни епископ моравички и старешина Подворја Патријаршије СПЦ у Москви Антоније. Књига је изазвала велико интересовање публике.
Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области културних делатности Срба у иностранству у 2016.г.

07. март 2016. - Министарство културе и информисања Републике Србије расписало је 25. фебруара 2016. год. Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области културних делатности Срба у иностранству у 2016. години.

Текст конкурса, обрасци за пријављивање и остала документација налазе се на веб сајту Министарства www.kultura.gov.rs.

Рок за подношење конкурсних пријава је 28. март 2016. год.

За додатне информације о конкурсу заинтересовани могу да контактирају Младена Весковића у Министарству културе и информисања путем електронске поште mladen.veskovic@kultura.gov.rs или преко телефона бр. +381 11 3398-026.ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У БИРАЧКИ СПИСАК ПОДАТАКА О ТОМЕ ДА ЋЕ БИРАЧ ГЛАСАТИ У ИНОСТРАНСТВУ

                                  

 

04. март 2016.  - Обавештавају се бирачи који имају боравиште у иностранству да преко дипломатско-конзуларног представништва Републике Србије могу, најкасније пет дана пре закључења јединственог бирачког списка (2. април 2016. године), могу поднети захтев да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предтојећим изборима за народне посланике гласати у иностранству.


Oпширније...
"Non-paper" са главним аргументима Републике Србије о неприхватљивости чланства "Косова" у УНЕСКО

WHY KOSOVO IS INELIGIBLE FOR MEMBERSHIP IN UNESCO?Конкурс за избор хонорарног наставника за образовно-васпитни рад на српском језику у иностранству

05. јун - Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије расписало је Конкурс за избор хонорарних наставника за остваривање образовно-васпитног рада на српском језику у иностранству у школској 2015/2016. години. Рок за доставу пријава и потребне документације надлежном дипломатско-конзуларном представништву је 20. јун 2015. године.

Конкурс можете преузети: oвде

  

 СТИПЕНДИЈЕ ВЛАДЕ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ЗА ДРЖАВЉАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2015/2016. ГОДИНУ

Детаљне информације о стипендијама Владе Руске Федерације за држављане Републике Србије за школску 2015/2016. годину налазе се на сајту министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије на интернет адреси:

http://www.mpn.gov.rs/konkursi-i-javni-pozivi/obrazovanje-i-vaspitanje/stipendije-stranih-vlada-i-fondacija/1627-ruska-federacija-informacija-o-odobrenim-studijskim-programima-i-ustanovama-u-ruskoj-federaciji-za-stipendije-tokom-skolske-2015-2016-godine

Додатне информације се могу добити путем телефона +7 (495) 988-66-46 (лок. 116). Држављани Републике Србије који имају регулисан боравак у Руској Федерацији могу предати документа у Амбасади до 20. марта 2015. године. 

 Ауторска изложба фотографија иконописца Романа Иљушкина „Бели анђео Србије“

У Амбасади Републике Србије 23. јануара отворена је ауторска изложба фотографија иконописца Романа Иљушкина „Бели анђео Србије“.


Oпширније...
Концерт омладинског хора "Бранко" из Ниша


Oпширније...
Навијачи Спартака из Москве сакупили новчана средства за породицу Марка Ивковића


Oпширније...
КРИЗНИ ШТАБ МСП Р.СРБИЈЕ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерацији обавештава да све информације о поплавама у Србији можете такође добити на сајту Министарства спољних послова Републике Србије путем линка: http://msp.rs/sr/index.php/vazno/poplave?lang=cyr
Контакт телефон Кризног штаба је +381-66-8066-224.ПОТРЕБЕ СЕКТОРА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ МУП-А Р.СРБИЈЕ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерацији обавештава да Сектор за ванредне ситуације МУП-а Р.Србије има потребе за следећом опремом и средствима:

- теренска возила
- сушилице
- агрегати
- потапајуће муљне пумпе
- пумпе великог капацитета (преко 100 l/s)
- моторне леђне прскалице за дезинфекцију 
- заштитна одела за лица која врше дезинфекцију
- водонепропустива обуча (рибарске чизме)
- 40 пумпи капацитета 50-116,6 m3/min (3000-7000 m3/h) с висином дизања/напора H=80m.ОТВАРАЊЕ КЊИГЕ ЖАЛОСТИ У АМБАСАДИ Р.СРБИЈЕ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерацији обавештава да је поводом проглашења тродневне жалости у Републици Србији, због катастрофалних поплава и великог број жртава, у Амбасади Р.Србије у Руској Федерацији отворена књига жалости 22. и 23. маја од 11 до 16 часова.НАЈАКТУЕЛНИЈА ИНФОРМАЦИЈА О НЕОПХОДНИМ АРТИКЛИМА ЗА ЖРТВЕ ПОПЛАВА У СРБИЈИ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерацији обавештава о тренутно неопходним артиклима за жртве поплава у Републици Србији:

- душеци
- јоргани, ћебад
- постељина
- кревети на расклапање
- средства за хигијену (сапун, четкице и пасте за зубе и др.)
- пелене за бебе 
- гумене чизме
- асепсол за дезинфекцију
- флаширана вода
- конзервирана храна
- заштитна одела и рукавице за једнократну употребу. 

Преносимо апел Црвеног крста Србије да се за сада не достављају одећа, лекови и медицинска средства свих врста. 

Сва поменута хуманитарна помоћ у Москви прикупља се у амбасади Републике Србије сваки дан од 9 ујутру до 10 увече. 

 ИНФОРМАЦИЈА О РАЧУНИМА АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ ПРЕКО КОЈИХ СЕ МОГУ ДОНИРАТИ НОВЧАНА СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАЛЕ У ПОПЛАВАМА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерација обавештава да је новчана средства за настрадале грађане Србије у катастрофалним поплавама могуће донирати преко њених рачуна у ЕвроАксис банци и то према следећим инструкцијама:

У рубљама:

Получатель: Посольство Республики Сербии в РФ, ИНН 9909064061, КПП 773860001

Расчетный счет: 40807810000000002032

Банк получателя: ЗАО «ЕвроАксис Банк», 123104, г. Москва,

Спиридоньевский пер., д.17, стр.1

БИК 044525193

Кор. счет 30101810600000000193, в ОПЕРУ Москва

У еврима:

Beneficiary: /40807978900000002032

Ambasada Republike Srbije u RF

Bank: EABMRUMM

EuroAxis Bank, Moscow

Intermediary: DEUTDEFF

Deutsche Bank Frankfurt/Main

Details of payment: : Humanitarna pomoć za poplave

У доларима:

Beneficiary: /40807840300000002032

Ambasada Republike Srbije u RF

Bank:EABMRUMM

EuroAxis Bank, Moscow

Intermediary: BKTRUS33

Deutsche Bank Trust Company America N.Y.

Details of payment: : Humanitarna pomoć za poplaveИНФОРМАЦИЈА О МЕСТИМА ПРИКУПЉАЊА ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ

Амбасада Републике Србије у Руској Федерација обавештава да у Москви, поред амбасаде Србије, уколико је у питању велика количина, хуманитарну помоћ могуће је доставити и на следећу адресу: Московская область, Красногорский район, поселок Архангельское 146. Особа за контакт је Милијан Ђоковић, тел.:+7926 068 88 70.

У Санкт-Петeрбургу хуманитарна помоћ прикупља се на следећој адреси: Конногвардейский бульвар, д. 5. Особа за контакт је Никола Касалица, тел.: +7921 880 78 76 или +7812 571 32 11.

У Сочију хуманитарна помоћ прикупља се на следећој адреси: Сочи, поселок Дагомыс, Барановское шоссе 2. Особа за контакт је Никола Лукач, телефон: +7918 00 11 977. 

Хуманитарну помоћ могуће је такође доставити до компаније "Елецгидроагрегат" у Липецкој области, г. Елец, ул. Барковского 3, тел.:+7 (910) 256-68-55, контакт - Захарова Ала Јевгењјевна. ИНФОРМАЦИЈА О МОГУЋНОСТИ УПЛАТЕ НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА ПУТЕМ PAYPAL СЕРВИСА

Амбасада Републике Србије у Руској Федерација обавештава све заинтересоване да је уплата хуманитарне помоћи жртвама поплаве у Србији могуће и путем PayPal сервиса преко линка Генералног Секретаријата Владе Републике Србије http://gensek.gov.rs/

 ОБАВЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ ПОМОЋИ НАСТРАДАЛИМА ОД КАТАСТРОФАЛНИХ ПОПЛАВА У СРБИЈИ

   Амбасада Републике Србије у Руској Федерацији обавештава све заинтересоване грађане и компаније да уколико желе да пруже помоћ тешко настрадалом народу Републике Србије, новчана средства за помоћ могу пружити на следеће девизне рачуне:

                                                               У ЕВРИМА:


                                                               SWIFT MESSAGE FIN 103

              FIELD 32A:                                VALUE DATE-CURRENCY-AMOUNT

              FIELD 50K:                                ORDERING CUSTOMER

              FIELD 56A:                                DEUTDEFF    - кореспондентска банка
              /INTERMEDIARY/

              FIELD 57A:                                /DE20500700100935930800 - број рачуна кореспондентске банке
              /ACC. WITH BANK/                     NBSRRSBG - SWIFT

              FIELD 59:                                  /RS35908504619019323080 - IBAN
              (BENEFICIARY)                          MINISTARSTVO FINANSIJA
                                                               UPRAVA ZA TREZOR

              FIELD 70:                                  DETAILS OF PAYMENT

 

                                                               У ДОЛАРИМА:
 

                                                               SWIFT MESSAGE FIN 103

              FIELD 32A:                                VALUE DATE-CURRENCY-AMOUNT

              FIELD 50K:                                ORDERING CUSTOMER

              FIELD 56A:                                BKTRUS33 - кореспондентска банка
              /INTERMEDIARY/

              FIELD 57A:                                /04415465 - број рачуна кореспондентске банке
              /ACC. WITH BANK/                     NBSRRSBG - SWIFT

              FIELD 59:                                  /RS35908504619019323080 - IBAN
              (BENEFICIARY)                          MINISTARSTVO FINANSIJA
                                                               UPRAVA ZA TREZOR

              FIELD 70:                                  DETAILS OF PAYMENT

 

   У овом тренутку ради збрињавања угроженог становништва и санирања последица катастрофалних поплава, поред новчаних средстава неопходни су: алуминијумски чамци са моторима, шатори, ћебад, лекови и др. медицинска средства, конзервирана храна.

   Контакт лице у име амбасаде је конзул Милан Живковић (тел. амбасаде: +7(495)988-66-45/47, факс: +7(495) 988-66-46, е-маил адреса: ambasada.moskva@mfa.rs)

   У име српске дијаспоре одговорна лица за контакте и координацију у прикупљању помоћи су:

- Ђорђе Тимотијевић (за физичка лица), тел.: +7(965)327-35-52

- Света Васиљевић (контакти са српским компанијама у РФ), тел.:+7(925)339-25-05

- Драган Станојевић (контакти са друштвеним организацијама и представницима дијаспоре), тел.:+7(925)361-22-28

- Мирослав Јовановић (контакти са друштвеним организацијама земљачества у РФ), тел.:+7(926)265-32-26

- др Божидар Митровић (контакти са руским компанијама и финансијским институцијама), тел.:+7(929)932-23-72Stručna praksa

Stručno usavršavanje studenata i postdiplomaca Republike Srbije...


Oпширније...
Обавештење за упис у бирачки списак податка о томе да ће бирач гласати у иностранству
Обавештавају се бирачи који имају боравиште у иностранству да преко дипломатско-конзуларног представништва Републике Србије могу, најкасније пет дана пре дана закључења јединственог бирачког списка (22. фебруара 2014. године), поднети захтев да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима за народне посланике гласати у иностранству.
 
 

Oпширније...
Отворена изложба "Николај Краснов и Србија", 21. марта 2013. године

У амбасади је 21. марта отворена изложба фото-панела под називом „НИКОЛАЈ КРАСНОВ И СРБИЈА“. Изложба је посвећена великом архитекти царске Русије и Краљевине Југославије, Николају Краснову, који је дао велики допринос развоју руске, српске и светске архитектуре. На отварању изложбе говорили су амбасадор Славенко Терзић и аутор Гордана Гордић. Међу званицама био је потпредседник Владе Републике Србије и министар спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Расим Љајић са члановима делегације која је боравила у радној посети Москви, као и представници дипломатског кора, руских културних и друштвених институција, медија и наше дијаспоре у Русији.Прес конференција изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Србије у Руској Федерацији доктора Славенка Терзића

13 фебруара у агенцији РИА Новости, поводом Дана државности Србије, организована је мултимедијска прес конференција изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Србије у Руској Федерацији доктора Славенка Терзића. Српски и руски народ историјски везују нераскидиве братске везе и данас су стратешки интереси два народа у многоме подударни. Током прес конференције било је речи о политичкој, економској, културној и научној сарадњи, о дијалогу на нивоу друштвених организација, о догађајима на Косову и Метохији, као и о новим перспективним пројектима.

http://pressria.ru/media/20130213/601384766.html


 

 Вести
Осма Конференција српске медицинске дијаспоре
Обавештење о времену гласања на председничким изборима 2.априла 2017. године
Међународни јавни конкурс за израду идејног решења за спомен-обележје Зорану Ђинђићу
ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 2. АПРИЛА 2017. ГОДИНЕ
ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕГУЛИСАЊУ ЈАВНОГ ДУГА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПО ОСНОВУ НЕИСПЛАЋЕНЕ ШТЕДЊЕ ГРАЂАНА
Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у 2017. години.
Конкурс за суфинансирање културних делатности Срба у иностранству у 2017.г.
ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)
ДРУШТВО РУСКО-СРПСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА У САНКТ-ПЕТЕРБУРГУ
Презентација књиге "Руски језик - елементарни курс вежбања"
Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области културних делатности Срба у иностранству у 2016.г.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У БИРАЧКИ СПИСАК ПОДАТАКА О ТОМЕ ДА ЋЕ БИРАЧ ГЛАСАТИ У ИНОСТРАНСТВУ
"Non-paper" са главним аргументима Републике Србије о неприхватљивости чланства "Косова" у УНЕСКО
Конкурс за избор хонорарног наставника за образовно-васпитни рад на српском језику у иностранству
СТИПЕНДИЈЕ ВЛАДЕ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ЗА ДРЖАВЉАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2015/2016. ГОДИНУ
Ауторска изложба фотографија иконописца Романа Иљушкина „Бели анђео Србије“
Концерт омладинског хора "Бранко" из Ниша
Навијачи Спартака из Москве сакупили новчана средства за породицу Марка Ивковића
КРИЗНИ ШТАБ МСП Р.СРБИЈЕ
ПОТРЕБЕ СЕКТОРА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ МУП-А Р.СРБИЈЕ
ОТВАРАЊЕ КЊИГЕ ЖАЛОСТИ У АМБАСАДИ Р.СРБИЈЕ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ
НАЈАКТУЕЛНИЈА ИНФОРМАЦИЈА О НЕОПХОДНИМ АРТИКЛИМА ЗА ЖРТВЕ ПОПЛАВА У СРБИЈИ
ИНФОРМАЦИЈА О РАЧУНИМА АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ ПРЕКО КОЈИХ СЕ МОГУ ДОНИРАТИ НОВЧАНА СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАЛЕ У ПОПЛАВАМА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ
ИНФОРМАЦИЈА О МЕСТИМА ПРИКУПЉАЊА ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ У РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ
ИНФОРМАЦИЈА О МОГУЋНОСТИ УПЛАТЕ НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА ПУТЕМ PAYPAL СЕРВИСА
ОБАВЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ ПОМОЋИ НАСТРАДАЛИМА ОД КАТАСТРОФАЛНИХ ПОПЛАВА У СРБИЈИ
Stručna praksa
Обавештење за упис у бирачки списак податка о томе да ће бирач гласати у иностранству
Отворена изложба "Николај Краснов и Србија", 21. марта 2013. године
Прес конференција изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Србије у Руској Федерацији доктора Славенка Терзића
Архива вести